Satakunnan maaseudunäyttely: Hanki lippusi tapahtumiin

Katsokaa, kun Satakunnan maaseudunäyttely valmistaa Pori Derby -tapahtuman sinulle ja perheellesi. Voit rentoutua ja katsella erilaisia ​​tapahtumia, joita meillä on varastossa. Sinä ja lapsesi voitte nauttia erilaisista eläinnäyttelyistä ja päästä lähelle joitain niistä. Tämän tapahtuman mukaisesti meillä on myös Pori Derby -hevoskilpailu, josta aikuiset varmasti nauttivat.

Eläintenäyttelyiden lisäksi meillä on esillä myös näyttely erilaisia ​​traktoreita, harvestereja ja wanhat-autoja. Sinä ja perheesi voitte nähdä ja oppia maataloudessa käytetyistä koneista. Hanki lippusi nyt!

Voit ostaa lippusi verkkosivustollamme olevalla online-lomakkeella. Ota huomioon seuraavat lippujen hinnat.

  • Lapset (alle 16-vuotiaat) – 5 euron
  • aikuiset – 10 euron

usein kysytyt kysymykset

Ihmiset ovat myös kysyneet meiltä erilaisia ​​kysymyksiä ja tietoja lipunmyynnistä. Helpottaaksemme asiakkaitamme olemme koonneet yleisimmät usein kysytyt kysymykset. Olemme täällä vastaamassa niihin puolestasi, jotta ymmärrät lipunmyyntikäytäntömme paremmin.

Kuinka voin ostaa lippuni?

Helpoin tapa ostaa lippusi on verkkolomakkeemme kautta. Sieltä voit kirjoittaa nimesi, lippujen lukumäärän ja henkilöt (aikuiset tai lapset) ja maksaa verkossa. Meillä on kuitenkin lipunmyyntipaikka paikassa, josta voit ostaa lipun.

Minkä tyyppisiä maksuja hyväksyt?

Verkkolippuihin hyväksytään yleisimmät luottokortit ja maksukortit sekä pankkisiirrot. Kun ostat lippupisteestämme, voit käyttää käteistä ja kaikkia tärkeimpiä luottokortteja.

Kuinka saan lippuni, jos ostan ne verkosta?

Lähetämme digitaalisen lippusi samaan sähköpostiosoitteeseen, jota käytit ostaessasi. Sinun on esitettävä lippu itsellesi ja perheellesi vasta saapuessasi. Jos et näe sähköpostia, tarkista myös roskapostikansiosi. Jos et vieläkään näe lippua, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta he voivat auttaa sinua edelleen.

Entä jos tapahtuma perutaan tai lykätään?

Jos tapahtuma lykätään, voit silti käyttää samaa lippua, jonka ostit esityksen alkaessa. Jos tapahtuma peruutetaan ilman aikomusta käynnistää uudelleen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme hyvittääksesi lippusi. 

Mitä saan tuoda tapahtumaan?

Voit tuoda kamerasi ottamaan valokuvia ja videoita tapahtuman aikana. Vaikka sinulla on lupa tuoda vettä / vesipulloja tai juomalasia, pelkäämme, ettet saa tuoda ulkopuolista ruokaa. Ei huolia! Meillä on ruokakioskeja, jos tulet nälkäiseksi tapahtuman aikana. Lisäksi turvallisuussyistä lemmikkejä ei sallita tapahtumassa.

Kuinka voin ottaa sinuun yhteyttä lippujen tai tapahtuman suhteen?

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa verkkosivustollamme olevan yhteydenottolomakkeen avulla, ja ystävällinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja sosiaalisen median tilit ovat käytettävissäsi, jotta voit tavoittaa meidät.