Hauskaa kokemusta Satakunnan maaseudunäyttelyssä

Hauskaa kokemusta Satakunnan maaseudunäyttelyssä

Nykyään perheet ovat liian kiireisiä asioista löytääkseen aikaa sitoutua itseensä. Vanhemmat ovat kiireisiä työ- ja kotitaloustöissä ja lapset ovat kiireisiä leikkiessään tai katsellessaan laitteitaan. Perheiden välillä ei ole niin paljon fyysistä toimintaa, että heillä olisi arvokkaita hetkiä sitoutua. Mikä olisi parempi tapa viettää aikaa perheen kanssa kaukana kaikesta, paitsi mennä maaseudun näyttelyyn?

Jos etsit ainutlaatuista aktiviteettia, josta voit nauttia perheesi kanssa, mene viikonloppuna Stakunnan maaseudunäyttelyyn. Paitsi että voit jättää pelisi ja työskentelysi kotona ja unohtaa ne vähän, voit myös pitää hauskaa. Satakunnan maaseudunäyttely on loistava paikka, jossa voit kävellä rauhassa ja nauttia tapahtumista.

Meistä

Satakunnan maaseudunäyttely on tapahtuma, jossa mainostamme maataloutta ja resursseja. Haluamme käyttää esityksitämme nuorten ja vanhojen ihmisten kouluttamiseen eri esitysten kautta. Tähän sisältyy oikeita tapoja hoitaa tuotantoeläimiä, mitä ruokaa heille suositellaan ja miten ne voivat auttaa parantamaan teollisuutta eteenpäin.

Haluamme myös käyttää näitä kilpailuja ja tapahtumia nuorten osallistumisen edistämiseen kannustamalla heitä liittymään. Meillä on erilaisia ​​esityksiä ja tapahtumia, joihin he voivat liittyä, sekä erilaisia ​​nuorisoryhmiä, joissa he voivat tavata muita lapsia, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin heillä. Nämä ryhmät ja näyttelyt ovat loistava tapa auttaa heitä tapaamaan samanikäisiä lapsia ja potentiaalisia ystäviä.

Säännöllisten näyttelyiden lisäksi meillä on myös erilaisia ​​näyttelyitä, jotka esittelevät maataloudessa käytettyjä koneita ja työkaluja. Tämän avulla toivomme, että ihmiset, jotka käyvät näyttelyissämme ja näyttelyissämme, oppivat paljon.

Henkilökuntamme

Meillä on hyvin monipuolinen henkilökunta, joka työskenteli ahkerasti pitääkseen näyttelyiden ja näyttelyiden tärkeimmän tapahtumapaikan, Porin kilparadan hyvässä kunnossa. He varmistavat, että jokaisesta eläimestä, jota meillä täällä on, pidetään hyvää huolta ja että heillä on tarpeeksi liikuntaa antamalla heidän vaeltaa suljettujen alueiden ympärillä.

Henkilökunnassamme on myös ammattivalmentajia. He vastaavat enimmäkseen eläinten auttamisesta tekemään temppuja ja kouluttamaan heitä tekemään niin. Tiimimme sisältää myös muutaman eläinlääkärin varmistaakseen, että kaikki eläimet ovat terveitä. Meillä on myös joitain henkilökuntamme, jotka käsittelevät näyttelyitä, asettavat tietokortteja tai julisteita, jotta kävijämme tietävät mitä olemme näyttäneet.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tiedustellaksesi tapahtumistamme ja näyttelyistämme. Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Sosiaalisen median tilit ovat myös avoimia, jotta voit tavoittaa meidät. Voit myös ottaa meihin yhteyttä varata lipun mihin tahansa tapahtumaan, johon haluat osallistua. Voit saada lipun sivustolta.