Satakunnan maaseudunäyttely: Tapahtumaohjelma ja aikataulu

Satakunnan maaseudunäyttely: Tapahtumaohjelma ja aikataulu

Nykyään perheenjäsenet ovat liian kiireisiä muilla asioilla, jotta heillä olisi aikaa toisiaan varten. Vanhemmat työskentelevät yleensä pitkiä tunteja ja menevät kotiin myöhään, kun heidän lapsensa ovat jo unessa. Vaikka on hyvä työskennellä ahkerasti antaa perheellesi tarvitsemansa, sinun on silti varmistettava, että sinulla on tarpeeksi aikaa nähdä heidät ja puhua perheesi kanssa. 

Sillä välin lapset, uudemman tekniikan lisääntyessä, siirtyvät yhä enemmän verkkomaailmaan. He ovat enemmän huolissaan siitä, mitä tapahtuu sosiaalisessa mediassa tai muuten pelaamalla peliä pari matkapuhelimillaan. Suurin osa lapsista ei nykyään edes tiedä miten urheilua tai ovat harvoin ulkona leikkimässä ikäisensä kanssa.

Jos etsit viettää aikaa perheen kanssa viikonloppuna, kaukana kaupunkielämän ja tekniikan hälinästä, viikonloppu Satakunnan maaseudunäyttelyssä on sinulle paras paikka. Paitsi että voit nauttia muista asioista kuin mitä digitaalinen aikakausi sinulle tarjoaa, voit myös viettää koko päivän perheen kanssa.

Satakunnan maaseudunäyttelyssä meillä on suunnitteilla lukuisia esityksiä ympäri vuoden. Jokaisessa näyttelyssä on erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, joita sinä ja perheesi voitte kokea. Meillä on tällä hetkellä useita tapahtumia aikataulussa. Katso aikataulumme, jotta voit suunnitella lähtöäsi, jotta voit katsella tiettyjä tapahtumia. 

Aikataulu tapahtumia

Alla on kokoonpano tapahtumia tulevaa maaseudun näyttää. Voit myös tarkistaa täältä, mitä tapahtumia näytetään, sekä niiden alkamisajat, jotta voit suunnitella aikataulua etukäteen. 

10:00 – alue ja kilpailutoimisto

aukeavat Avaamme porttimme vierailijoille tällä hetkellä. Varmista, että lippusi on valmis. Jos sinulla on digitaalilippu, sinun tarvitsee näyttää se vain kerran puhelimellasi koko perheellesi. Huomaa, että meillä on marshalleja tarkastamassa laukkusi turvallisuutta ja turvallisuutta varten, joten varmista, että esität laukkusi heille heti estääkseen mahdolliset pidätykset rivillä.

Jos et ole ostanut lippuasi verkosta, ei hätää. Meillä on käytettävissä lippukoppi vieraileville vieraille. Voit olla varma, että lippujen käsittely on nopeaa ja saumatonta ja olet sisällä hetkessä. Lisäksi hyväksymme sekä yleisimmät luotto- että maksukortit sekä käteisen, joten sinulla on joustavat maksuvaihtoehdot lipuille.

10: 30-10: 45 – KILPAILUT ALKAAVAT: Puhe Johtajamme

pitää puheen, toivottaen tervetulleiksi sekä vieraamme että osanottajat. Muutamista säännöistä ja määräyksistä keskustellaan myös, jotta vieraat voivat pitää hauskaa ilman ongelmia tapahtuman ollessa käynnissä.

Puheen jälkeen kilpailut alkavat ja kaikkia osallistujia pyydetään lähtemään tapahtumapaikkaansa valmistautumaan. Kun he tekevät, vieraat voivat katsoa ympärilleen vähän tai alkaa suunnata tapahtuman paikalle.

11: 00-13: 00 – Hevosen esteratsastus (nurmikenttä)

Ratsastajat ja hevoset kilpailevat aidoilla ja esteillä täytetyllä radalla taitojensa osoittamiseksi. Hevoset juoksevat radan ympäri ja hyppäävät esteitä saamatta aidat kaatumaan. He keräävät pisteitä, kun he jatkavat hyppäämistä aidojen yli ja menettävät pisteitä, jos ne saavat aidan kaatumaan. Heidän on myös tehtävä tämä lyhyessä ajassa lisätä pisteitä.

Yhtenä tunnetuimmista tapahtumista, joista olemme olleet osa olympialaisia, meillä on yleensä jopa 10 kilpailijaa kilpailussa. He voivat näyttää taitojaan ja hallintaansa. Lapset nauttivat varmasti tämän tapahtuman katselemisesta nähdessään, kuinka erilaiset hevoset hyppäävät esteiden yli ja kilpailevat siitä, kuka on paras.

11: 00-13: 00 – Esteratsokani (kaviaarikenttä)

Lapset nauttivat varmasti katsomasta esteratsastuskanitapahtumamme. Hevosen esteratsastuksen tavoin kanit juoksevat kurssin, jossa heidän on hyppää esteiden yli nopeimmin ilman, että aidat putoavat. 

Heille annetaan pisteitä jokaisesta esteestä, jonka yli he hyppäävät, ja heille annetaan virheitä jokaisesta putoavasta aidasta. Lapsilla on hauskaa nähdä kaikki pienet kanit, jotka hyppäävät esteiden yli ja kilpailevat parhaaksi. Tämä saattaa saada heidät kiinnostumaan lemmikkien hoidosta tietokonepelien sijaan. 

Hyppäämisen ja nopeuden lisäksi kanit arvioidaan myös niiden käyttäytymisestä muiden kanien sekä ihmisten kanssa. Lapset voivat myös alkaa harjoitella kaniensa kanssa tai päättää hankkia sen ja liittyä jonain päivänä.

13: 00-13: 30 – Palkintojen

jakaminen 13: 35-15: 35 – National Foal Show (Grass Field)

-kasvattajat voivat esitellä erilaisia ​​varsoja, jotka he ovat kasvattaneet ja kasvattaneet tähän kilpailuun. Tuomaristo arvioi varsa tiettyjen parametrien avulla selvittääkseen, onko he hyvä rotu. Tuomarit tarkastavat heidän rakenteensa, lihaksensa ja asennonsa, kuinka he käyvät, jopa pään muodon ja takkien värin ja tekstuurin. 

15: 35-16: 00 – Palkintojen jakaminen

15: 00-17: 00 – Koiranäyttely

Tämä on yksi parhaista tapahtumista, joita meillä on Satakunnan maaseudunäyttelyssä ja josta lapset todella nauttivat. Kasvattajat voivat esitellä koiria, joita he hoitavat, kun tuomaristo arvioi heitä. He tarkastavat koiran erilaisia ​​ominaisuuksia selvittääkseen, ovatko ne suurta apua seuraavan sukupolven koirien parantamisessa.

Tuomarit tarkistavat koirien tietyt ominaisuudet, kuten niiden rakenteen, pituuden ja painon, silmien ja korvien värin ja muodon sekä jopa puremansa laadun tarkistamalla, kuinka voimakas se on. 

Heitä arvioidaan myös asenteestaan ​​sen perusteella, minkä sen pitäisi olla heidän erityiselle rodulleen. Lapset nauttivat erilaisista koirista, joiden muoto, koko ja väri ovat erilaiset.

17: 00-17: 30 – Palkintojenjako (kaviaarikenttä)

17: 00-17: 30 – Radan kävely (nurmikenttä)

Kun hevoverot ovat alkamassa, kilpailijat saavat käydä muutaman kerran radan ympäri. Tämä toimii heille lämmittelynä, jotta he voivat venyttää lihaksiaan. Kuten ihmiset, eläimet, kuten hevoset, voivat myös kipeä tai loukkaantua, jos he eivät venytä lihaksiaan. 

Loppujen lopuksi kilpa on väsyttävä urheilu, joka käyttää heidän lihaksiaan. Tämä on myös tapa sekä hyppääjälle että hevosille tutustua telineeseen. Tämä auttaa erityisesti hevosia viihtymään radalla. 

Paitsi että tämä antaa jokeille yleisen kuvan siitä, miten raita on ja mitä toimia he voivat käyttää varmistaakseen, että he ja heidän hevosensa ovat turvallisia juoksun aikana.

17: 30-19: 30 – Pori Derby Horse Racing -tapahtuma (ruohokenttä)

Päivän päätapahtuma on Pori Derby Horse Race. Fanit ovat tulleet lähinnä tähän tapahtumaan piristämään suosikkihevosen voittoa. Hevoset ovat rivissä samalle lähtöpisteelle ja kilpailevat yhden kierroksen voittajan selvittämiseksi. 

Toisin kuin esteratsastuksessa, hevoskilpailuissa ei ole yhtään pistettä. Se on pikemminkin kilpailu nähdäksesi kuka on nopein hevonen maaliin. Huomaa, että hevoskilpailuissa vain tietyt rodut voivat liittyä mukaan. 

Siksi tämä on hieno tapahtuma erityisesti hevos- ja hevosurheilun harrastajille. He näkevät kauniita ja voimakkaita hevosia. Paitsi, mitä he katsovat, ovat vain joitain parhaita rotuja hevoskilpailuihin ja joskus jopa muihin hevoskilpailuihin. 

19: 30-20: 00 – Palkintojenjakotapahtuma

Kilpailun jälkeen hevoselle ja jockeyille myönnetään upea pokaali ja käteispalkinto derbyn voittamisesta. Paitsi että, tuomaristo seuraa ja jakaa palkintoja hevosille arvioituaan ne. Tämän tarkoituksena on selvittää, ovatko muut hevoset myös hieno rotu, joka parantaa hevosten tulevia sukupolvia.

Tapahtumien lisäksi vieraat voivat myös käydä erilaisissa käsillä olevissa näyttelyissä. Tänä vuonna pääpainomme tapahtumissamme ja näyttelyissämme ovat tuotantoeläimet, mukaan lukien pienet kotieläimet, kuten koirat, kissat, jyrsijät ja matelijat. Meillä on esillä suuria maatalouskoneita, jotta vieraamme voivat nähdä ja ymmärtää niitä.

Ei vain sitä, mutta meillä on myös poni-ratsastusohjelma, jossa lapset voivat kokea ponin ratsastuksen ja oppia joitain perusvaiheita ratsastamaan ja hoitamaan heitä. Meillä on ammattilaisia, jotka opettavat heille tätä, joten voit olla varma, että lapsesi ovat turvassa.

Tämä ohjelma perustettiin, jotta voimme kannustaa lapsia kiinnostumaan eläinten hoidosta yleensä sekä ponien ja pitkällä aikavälillä hevosten ratsastamisesta. Ohjelmaamme sisältyy myös erilaisia ​​urheilulajeja ja aktiviteetteja, joita he voivat tehdä ponien ja hevosten kanssa.